jueves, 25 de noviembre de 2010

VILLENA - EL TELER MTNEZ VALLS per Xavi Martínez

Inici espectacular de lliga per al El Teler C.C. M.Valls Basquet, en un any amb un equip jove, pero amb sobrada capacitació per a la categoria. Victoria visitant en la visita que pasat diumenge va fer El Teler C.C. M.Valls a la propera ciutat de Villena. Altre partit incomode per als colegials, ja que la diferencia en la classificació ( Mvalls 5 guanyants 1 perdut, Villena 1 guanyat 5 perduts) no es reflectia en la pista, els 2 primers quarts.

Les ganes de guanyar i deixar allunyar-se un poc mes de la zona mes baixa de la classificació va donar ales al conjunt villener, i a la primera part el marcador era prou desfavorable per als ontinyentins 44-28. Les perdues visitants, i l'efectivitat local fou la tónica d'estos 2 primers quarts. Com de costum, en el 3er quart, el deixebles de Fede Cloquell, van eixir espolejats, i la diferencia la van reduir notablement. El ritme que els xavals imprimeixen al partit, es molt dificil de seguir, i el Villena, amb molta gent veterana, perdia l'efectivitat del primer temps. (marcador al tercer 3er quart 56-50)

Al últim quart, i amb l'última marxa posada, els colegials van conseguir pegar-li la volta al marcador, i ficar-se per davant per primera volta en tot el partit. Tenir un equip tan conpensat, i amb tanta profunditat de banqueta, es una assegurança de vida per al Teler C.C MValls.

3 comentarios:

Anónimo dijo...

Normally I do not read article on blogs, however I
would like to say that this write-up very compelled me to take a look at and do it!
Your writing taste has been surprised me. Thank
you, very nice post.

Look at my web page :: male enhancer

Anónimo dijo...

私たちは家族のように、非常に非常に理解し信頼して、とても良いです。手で起動します、ハグ、彼は私の膝の上に位置するのが好き、目は残りの部分を閉じた。しかし、私は愛していない。彼は私がそれを知覚することはできません、プラダ 財布 メンズ訪問する私にこれ以上の手足に語っていますか?しかし、これは、彼の説明は常にはい、ゆっくりと、このことについて話をすることは行くことですし、結婚する走っている。肉のための彼の渇望は、グッチ サングラス本当に適切な、楽しい長い仲間を見つけるために多くの希望はありません。私は、これは右から、心理学を支持し不確実性はありませんだと思います。これらの曖昧な態度なので、私たちは争うようになった。ブレイクも何度も言及した。しかし、いつもと良い、または私が折れたり、彼の弓。
年間引っ張った後、エアマックスブレークスルーが三亜への旅で発生しました。



ゲイの関係も発生することがありますが、常にあなたがぎこちない感じになる。例えば、彼は私の舌にキスを伝えることはできません。彼は頬にお互いにキスをすることを好むと説明した。
ハハ。



これが唯一の時間の関係である。また、真実の力を探求し続けるために私に影響を与えた。



Take a look at my web site: ショルダーバック

Unknown dijo...

Related Site read here Go Here Louis Vuitton fake Bags visit this site go to this site