martes, 22 de febrero de 2011

SEGONA DERROTA DE LA TEMPORADA I ALTRA VOLTA FRONT AL LÍDER.

Segona derrota del Teler C.C. Martinez Valls basquet davant del intractable C.D. Onil per 65 a 55. Aquesta derrota fa un poc mes difícil l’ascens directe del equip col·legial, però aquesta jornada ens dona la tranquil·litat de consolidar-se mes encara a la segon plaça de la classificació debut al la derrota del C.B. Alfàs, front Basquet La Vila, que deixa la intacta la diferencia obtinguda amb ells.

El partit començava amb moltes imprecisions i pèrdues dels 2 equips. Eren minuts de respete i de provatura per als dos contrincants, i pràcticament fins al minut 8 del primer quart, el marcador era de 9-6. Durant la primera part, quasi tot el temps, l’ Onil duia el lideratge del marcador, mentre els de Fede Cloquell intentaven lluitar per acostar-se un poc mes jugada a jugada.

Els 8 punts de renda que va aconseguir el C.D. Onil al primer quart, eren el matalàs perfecte per a poder anar treballant-se el partit, però ni molt menys l’equip ontinyentí va baixar els braços en cap moment. Jugada a jugada, rebot a rebot, els blanc-i-blaus van aconseguir igualar el marcador parcial del segon quart (12-12) i a la represa van seguir retallant diferencies per disputar l’últim quart amb un marcador de 41-37. Esta diferencia de 4 punts feia preveure un final de partit intens, i tal i com preveia el mateix Fede Cloquell, “El partit es decidirà per els mínims factors”, i així va ser.

El Teler C.C. Martínez Valls, es carregava molt prompte de faltes personals, fet que l’ Onil aprofitava per encistellar des de la línia de tirs lliures. Dels 24 punts que van fer en aquest quart, 14 foren des d’els 4.80m.

A la fi del partit C.D. Onil 65 – 55 El Teler C.C. Martínez Valls Basquet

A les grades del pavelló d’ Onil, es trobarem amb mes de 30 incondicionals ontinyentins que aprofitaren la jornada dominical per acompanyar i recolzar al equip sènior. De part de tots els components de l’equip sènior, i de part també del club, MOLTES GRACIES A TOTS PER ANIMAR-NOS

Esta setmana El Teler C.C. Martínez Valls Basquet rep al irregular i perillós C.B. Pinós, el Diumenge 27 a les 12:00 al Pavelló d’esport del Poliesportiu.

Ara mateix, en la classificació el Teler C.C. Martínez Valls Basquet, es consolida a la segon plaça que dona pas a la “lligueta” d’ascens a Primera Divisió Nacional, que els enfrontaria amb els equips del grup A i B col·locats a la segona classificació de la lliga. Però sense pedre mai de vista la primera posició de la taula classificatòria, que es la seva aspiració. La lliga es molt llarga, i encara queda molt que recorre per a tots. Amb treball i ganes, l’equip ontinyentí estarà on meresca estar.