miércoles, 16 de febrero de 2011

PATINT TAMBE SABEM GUANYAR... I JA VAN 15 per Xavi Martínez

Nova i sofrida victoria del Teler C.C. Martinez Valls basquet davant d’un Joventut Xabia que va ficar les coses molt complicades per al equip ontinyentí.Al primer quart, els de la marina demostraven que no havien vingut a jugar un partit de tràmit, sino que anaven a refer-se de la derrota de l’anada. Els colegials no trobaven el seu lloc dins la pista i els visitants, amb un encert exterior espectacular, aconseguien un marcador al final de quart molt decebedor per al equip local. (11-21).

Al segon quart amb la xicoteta milloria anotadora del Teler C.C. Martinez Valls, i el retrobament del equip en defensa, va permetre reduir la diferencia a la meitat (34-39). La llàstima fou no poder anotar molt bones accions d’atac, que practicament sols fallavem baix de la cistella.A la represa, les forces seguien molt igualades,i les diferencies en el marcador no superaven els 7 punts. Al final del tercer quart l’electronic assenyalava (49 – 53).

Al començament de l’ultim quart, es preveia un final molt intens, ja que els locals es jugaven seguir tenint posibiltats per accedir a la primera plaça classificatoria, mentre que el joc dels verds-i-negres no baixava de intensitat.Aquest partit tocava patir, i així va ser. Per primera volta en el tot el encontre l’equip ontinyentí aconseguia ficar-se per davant en el marcador al minut 8 del darrer quart. Amb una falta técnica als últims segons per al equip visitant, es finiquitava un partit amb molt de patiment.

Totes les victories no son fàcils, ni totes son espectacle, però a la fi i al cap son victories, i a mes aquesta ens permiteix arrivar al partit de la temporada amb una posició inmillorable (15 victories de 16 posibles)
La setmana que ve ens espera el C.B. Onil en terres colivenques. Aquest partit marcarà, en gran part, la resta de la lliga, ja que la victoria coronaria practicament al equip vencedor com el proper ascendit a 1ª Divisió Nacional (faltant encara gran part de la segon volta). Recordem que el equip del Teler C.C. Martinez Valls parteix amb un desaventatge de 10 punts, que son la renta que l’Onil va conseguir emportar-se del enfrontament d’anada. Ara mes que mai, hem d’estar amb l’equip.