jueves, 10 de febrero de 2011

ODISEA I CATORZENA VICTORIA PER AL EQUIP DE EL TELER C.C. MARTINEZ VALLS BASQUET per Xavi Martínez

L’equip ontinyentí aconseguí la seua catorzena victòria (de quinze partits) el dissabte passat front al C.B. Orihuela, un equip que segons els últims resultats no anava a ser molt fàcil de doblegar, però que amb un magistral primer quart dels col·legials, deixaren molt clar la diferencia de joc entre ambdós equips.

La Odissea començà la solejada vesprada del dissabte, quan l’equip sènior del Martínez Valls basquet agafava la carretera fins a Oriola. Després quasi 2 hores de viatge, els jugadors accedien als vestidors per a ficar-se de curt, i poder iniciar així el calfament. El pavelló es trobava ocupat per un partit de vòlei que va fer que l’horari del partit es retrasara pràcticament 15 minuts.

Una vegada ja en pista, i amb l’equip concentrat ja amb el partit, una de les cistelles elèctriques que penjava del sostre, degut a un defecte elèctric, es tornava a replegar, fent impossible ni el calfament dels ontinyentins, ni la disputa del partit. El col·legiats del encontre van tindre a be esperar per poder disputar el partit, mentre contactaven amb un electricista per a reparar la cistella.
Mes d’una hora i quaranta-cinc minuts després el problema es va solucionar i es va produir el bot inicial.

El partit va quedar pràcticament resolt al primer quart
, on la maquina blanc-i-blava va començar a funcionar com un engranatge suïs, on cada atac era cistella i on casi totes les defenses acabaven amb una recuperació de baló. Sense cap dubte, aquest quart i els 2 primers quarts disputats contra el Jorge Juan de Novelda, han sigut els de millor basquet de la temporada. Al final del quart l’electrònic reflectia un aclaridor 7-21.

Al segon quart, l’ Oriola despertà
, i amb la millora defensiva aconseguia que el resultat al segon quart no fora tan escandalós com el del primer. Tot i açò els de Fede Cloquell tenien en tot moment el control del partit. Al final de la primera part 17-35 per al col·legials.

A la represa, el partit va guanyar en intensitat
, sen el tercer quart un intercanvi continu de cistelles per als dos equips. Realment, en aquest moment, l’equip vallalbaidí sabia que no se li podia escapar el partit. Al final del tercer quart 34-51.

L’últim quart, ja era pràcticament un tràmit per a finiquitar el match. Els locals amb pràcticament totes els seus jugadors importants carregats de faltes, no van deixar de lluitar fins el final, però aquest fi ja estava escrit ja feia mes de mitja hora. A la fi del partit 48-73.

Desprès de passar quasi 5 hores a Oriola (degut al defecte elèctric de la cistella) l’equip blanc-i-blau se’n portava una nova victòria cap a casa, que cada volta li clava mes pressió al C.D. Onil esperant la pròxima cita que els enfrontarà al Teler C.C. Martínez Valls, el pròxim diumenge 20 de Febrer.

De moment la pròxima jornada es disputarà a Ontinyent El diumenge 13 a les 12, al pavelló del poliesportiu, front al Joventut Xàbia, que juntament amb l’equip ontinyentí son la revelació d’aquesta temporada.