jueves, 20 de enero de 2011

UN PERERES MAN EN NEW YORK

¡Por fin! Bernardo Ginóbili nos ha enviado algunas fotos de su última aventura neoyorquina. Con el temporadón que está haciendo San Antonio, ¡pues va y justo ese día les sale el partido del año a los Knicks! ¡Y allí estaba uno de los nuestros para verlo!

Wallace con pase VIP en el All-Star de Philadeplhia, Marcos mano a mano con Magic Johnson, Josevi colándose en primera fila para ver a los Lakers, David compartiendo trofeo con Ricky Rubio, ¡y ahora Bernardo en el mismísimo Madison! ¿Os dais cuenta de que los Pereres Men somos elegidos? Al menos algunos, ¡joer que envidia!

4 comentarios:

Meneo (esto és un montatge!!) dijo...

Sordoooooooooo!!!

Anónimo dijo...

quéééééeé? GORDO TÚ!!!!
XDD
si es q ho fiques a 'huevo'!

dusko cabronovic

Anónimo dijo...

soc un seguidor del blog i vull dir que m'agrada moltissim i considere que està molt ben fet... pero veig que le últimes setmanes està molt mort. No apareixen quasi noticies dels clubs i cada crònica es penja cada 2 setmanes!!! entenc que tots tenim feina, pero pense que és una llàstima, ja que hi han molts seguidors del blog inclús de fora de la costera.

Lakers dijo...

Amic meu, t'assegure que si puguera actualitzaria més. No saps la quantitat d'hores i estima que li he posat al blog, però sóc humà, la vida últimament no em tracta com jo voldria i senzillament, quan no es pot, no es pot. Si vols ajudar-me, enviam un mail i podem parlar de com podries fer-ho. Siga com siga, el blog pot estar ferit, però mort encara no. Projectes tinc un muntó en ment.

Gràcies per les teues paraules en qualsevol cas. Un abraç!