lunes, 24 de enero de 2011

EL MARTINEZ VALLS PRESENTA LA SEUA CANDIDATURA A L’ASCENS A NACIONAL per Xavi Martínez

Una vegada finalitzats els 13 partits corresponents a la primera volta de la lliga regular de la categoria Autonómica Grup C, l’equip del Teler C.C. Martínez Valls Basquet amb un bagatge de 12 victòries i una derrota, ocupa la segona posició de la classificació, darrere de l’intractable C.B. Onil amb 13 victòries de 13 possibles. Els seus immediats perseguidors son el C.B. Alfàs amb una diferencia de 2 victòries. Us recordem que esta segon posició dona accés a la participació d’una eliminatòria pel l’ascens.

L’ultima “víctima” dels deixebles de Fede Cloquell fou el C.B. Jorge Juan de Novelda, un clàssic del basquet alacantí. El partit es plantejava molt dur i intens, qualitats que sempre han atresorat els equips d’esta entitat, i encara mes quan una Victoria visitant els enganxava a la disputa dels primers llocs de la classificació.

El partit ja començava amb retràs degut a la eterna problemàtica d’horaris de competicions d’altres disciplines esportives i l’absència de pistes disponibles. Els primers compassos del primer quart fórem de tanteig per als 2 equips, però prompte la maquina blanc-i-blava començava a funcionar mostrant basquet de gran nivell i deixant un marcador final de 22-17.

El segon quart va ser pràcticament una copia del primer, amb accions individuals de molta qualitat i on tots els components de la plantilla aportaven en positiu per emportar-se el partit. Al final del 2º quart la diferencia ja era de quinze punts (46-31)

En la reanudació del partit, va ser on definitivament el partit es va trencar en favor dels ontinyentins. Una defensa que millorava jugada a jugada, un atac amb un encert envejable i les ganes de guanyar dels campions, feien arribar a l’equip local a una diferencia de +25 punts al seu favor, amb un marcador parcial de 23-13 per al Teler C.C. Martínez Valls. Al final del tercer quart l’electrònic il•luminava la màxima diferencia 69-44.

Però el partit no acabava ací, encara quedava un quart per jugar. I aquest últim quart va ser dur per al equip local. La relaxació de vore un marcador abundat, l’esgotament de fer 3 dels millors i mes vistosos quarts de la temporada, feren que els de Fede Cloquell es deixaren emportar per el partit. En aquest últim quart van coincidir els pitjors minuts dels locals, amb l’efectivitat i el millor basquet desplegat pels de Novelda. Al final del partit 79-67.

Nova victòria dels locals que els situa en una posició casi immillorable per a aconseguir un ascens que a principi de temporada era impensable per a un equip nou i tan jove.

Aquesta setmana tenim una oportunitat especial per tornar a pegar un colp d’autoritat a la classificació, i quedar-se amb la segona posició per moltes setmanes mes. Ens visita el tercer classificat, C.B. Alfas que intentarà reduir les 2 victòries de diferencia que els separen de l’equip col•legial. Des d’ací aprofitem per a fer una crida a tots els aficionats i amants del basquet en general per a que acudisquen el pròxim dissabte al pavelló municipal d’esports a les 19:00, per a gaudir d’un partit d’autèntic nivell nacional.

VINE AL BASQUET, VIU EL BASQUET!!!
FEM BASQUET!!!

ENCISTELLADORS
Àngel (Lesió), Vicent Brotons (7), Alberto Beltran (8), Joan Canalejas (19), Gonçalo Amador (11), Juan Carlos “Kiri” (2), Saül Salcedo (5), Jordi Soler (2), Jordi Pla (5), Zydrunas (6), Carlos Calabuig (12), Xavi Berjaga (2)

No hay comentarios: