martes, 14 de diciembre de 2010

CRÓNICA EL TELER-MARTINEZ VALLS VS BIGASTRO per Xavi Martínez

UNA MÉS, I JA VAN 8

Envejable començament de temporada dels deixebles de Fede Cloquell. Vuit victòries de nou partits disputats fins el dia de avui, son la carta de presentació que l’equip senior del Teler C.C. Martinez Valls basquet ostenta aquesta temporada. L’única derrota es va produir davant del actual líder de la competició, el C.B. Onil. Aquesta setmana fou el C.B. Bigastro (Vega Baixa), encapçalat pel pivot Jose Luis Heredia (42 anys) el que es desplaçà a terres vall albaidines per a disputar el match del dissabte de la vesprada.

Partit lleig per als espectadors i incòmode de jugar per als jugadors locals, ja que el ritme pausat que li donaven els de la vega baixa, feu que els nostres xavals no trobaren bones sensacions en la pista a les que ens tenen acostumats durant una part del partit.El partit començava relativament fàcil per al Teler, amb el aclaridor marcador del primer quart (14 - 2). El domini de pràcticament totes les facetes del joc per part dels locals, fou la tònica de tota la primera part. Si hagueren estat mes encertats de cara a la cistella, de segur la distancia seria prou escandalosa. Al final de la primera part (30 - 17).

Al tercer quart el Bigastro intentà aprofitar una “pajara” dels locals
en l’apartat anotador, però no arribaren a fer-la valdre. La remuntada visitant es va quedar a 8 punts de la igualada a l’electrònic. A la fi del 3er quart (41 - 33). Al definitiu quart, els de Fede Cloquell, col·locaren la directa i amb una defensa impressionant aconseguiren tornar a encarrilar el partit fins a la victòria final. A la fi dels quaranta minuts el marcador reflectia el 63 – 43 definitiu.

Abans de la parada nadalenca, els espera un partit dur front al Xativa-Montesa, un equip que mai ha ficat les coses fàcils als nostres, però que en aquestos moments es troba lluitant per poder eixir de les posicions de descens.