jueves, 3 de junio de 2010

LAPORTA: NO COMMENT

Avisados por un anónimo de la venta de las entradas….Advertidos por JM Pinone de que algo fallaba…Hemos investigado, y la notícia no es mala: es MALÍSIMA. Joan Laporta se despide a lo grande de los aficionados al baloncesto. Los socios del Barça de fútbol podrán elegir entrada para el Barça-Lakers de octubre antes que los auténticos seguidores de la NBA. En concreto, el día 7 de junio podrán elegir localidad los abonados al Palau Blaugrana, el día 8 los socios del FC Barcelona…y el día 9 (a las 10:00) podremos elegir el resto, entre lo que quede. Aquí teneis el link con la notícia en la web del Barça (mirad al final)…Y aquí os dejo el Facebook de Servicaixa, que es donde se compran las entradas.

En este último espacio web, además, ayer había detalles sobre los precios…Pero los han quitado. Eso sí, a mí me dio tiempo a ver que son notablemente más caros que en las últimas visitas de la NBA a España. De hecho, sentarse en la “fila 0”, si quedan localidades, costaría 245 Euros. Las entradas siguientes valdrían 170, más atrás 125, y las del “mogollón” creo que eran sobre 90. Habrá mucho más baratas (desde 35 euros), pero para verlo con prismáticos mejor no ir. Lo curioso es que el año pasado con 88 euros (gastos de transacción incluídos) vimos el Real Madrid-Utah Jazz casi a pie de pista (segunda fila), y los socios del R.Madrid no tuvieron ninguna preferencia sobre el resto. Vamos, UN INSULTO A NUESTRA INTELIGENCIA. ¡Pagamos muchísimo más, y encima elegimos después de los futboleros! LA-MEN-TA-BLE.

Por eso, desde aquí, ante la impotencia que nos genera esta situación, la duda de si tendremos o no entradas decentes, siquiera si tendremos entradas, y sabiendo que en el caso de lograrlas nos van a costar una pasta, solo me queda expresar lo siguiente:PASO DE IR.

17 comentarios:

Vince dijo...

QUIN FILL DE SATANÁS!!! q asco deveres, ara gent q pasa del basquet absolutament estará a primera fila, i autèntics forofos com tu Lakers es quedareu en un pam de nas. Una vergoña deveres. Deveres q et mereixies estar a primera fila mirant kOBE.

Anónimo dijo...

a mi em pareix de puta mare el que fa Laporta, i mira que en altres coses no estic gens d'acord amb ell,però en esta, i sabent que per als autèntics seguidors de la NBA és una putada, estic d'acord. És el FC Barcelona, i dona prioritat als seguidors del club, més enllà de que siguen del bàsquet, del futbol, o del hockei patins. Per altra banda, no comparem als Utah amb els Lakers.... i molt menys al Madrid amb el barça,jajajaja!

P.D. Espere no guanyar-me molts enemics amb aquesta opinió, que només és això, una opinió.

Vicent.

Jose. También conocido como Lakers. dijo...

Vince, has captat exactament les meues sensacions. No hi ha res més que dir.

Vicent, la teua opinió és molt respectable i en cap cas seria comprensible que et guanyares l'animadversió de ningú simplement per opinar de forma respectuosa, això és llibertat d'expressió. De fet esta volta el que ho he fet mal sóc jo, que he estic faltant-me en algú, i sé que és totalment incorrecte.

Però has d'entendre el sentiment: per a un aficionat al hockei patins vore aquest partit és "una cosa més", com anar a vore "Avatar" al cine o el que siga, per a gent com jo era una cosa molt gran, un somni que ara vorem si és o no possible.

Estic molt cremat. I és evident que els Lakers no són els Jazz, ni els Hornets n iels Wizards, però la sensació és de sentir-me sagnat i maltractat. I el gest del President del Barça pot ser o no comprensible, però el que no em pots negar és que és totalment EGOISTA I INTERESSAT. Si açò és sobretot un negoci, igual no m'apeteix que es finance en els meus diners. Igual ni intente anar, i que els aprofite.

Vule dijo...

Tot i que pense que part de culpa la té la NBA per deixar que l'individu aquest pose les seues condicions, no és menys cert que açò demostra que els equips de futbol fan molt de mal al bàsquet.

Han reventat la competició amb diners del futbol i ara donen prioritat als abonats del palau (80% futbolers) i despres al 100% futbolers, gent que no sabrà apreciar mai el valor que té veure un partit com aquest.

Laporta és tant egocèntric que pensa que la gent a qui vol vore en eixe partit és al Barça.

Bé, repeteixc, és el que passa per deixar estes coses en mans d'equips de futbol dirigits per gent que solament pensa en futbol (i a més és extremista).

Supose q a Lakers no li farà ninguna gràcia vore a Messi, Piqué o Ibratimovic sentats on podria haver estat ell.

Per cert, el dia del partit fixeu-vos en el percentatge de gent que poratarà la camisa del barsa... de futbol, clar.

Anónimo dijo...

El barça es dels seus socis. Esta malament que tinguen preferencia sobre algú que no es soci?Cadascú fa el que vol a sa casa i per això no es un fill de puta.
No es bo classificar a la gent en futboleros i no futboleros, i a mes fer-ho de manera despectiva.
No es una entrada que corresponga al bon estil del blog ni al bonrollisme. Es pot rectificar.

Jose. También conocido como Lakers. dijo...

A l'últim anònim. Tens tota la raó. I per això he rectificat les coses en les que pense que m'havia passat molt, encara que "fill de puta" amb totes les lletres ho has escrit només tú i ara jo.

Lo de classificar en futboleros o no futboleros igual no t'agrada, però a mí tampoc m'agrada que com a espectador em classifiquen com a "no soci del Barça".

Cadascú és lliure de fer el que vullga a sa casa, efectivament. I com la de Laporta no és ma casa, i a més m'ho refreguen a la cara i em fan sentir com a d'una classe inferior, pues no vaig i en pau.

Insistisc i ho admet, me n'he eixit de la línia, però açò per a mi és molt greu a nivell personal: els Lakers venen I NO ANIRÉ A VORELS JUGAR. Disculpes a tots els seguidors i simpatitzants del Barça, contra els que no tinc absolutament res.

Vince dijo...

Vicent, la meva animadversió si q te l'has guanyada, i a pols. En les teues paraules demostres lo poquet que t'agrada el basquet, ja que has ignorat jústament el que diferéncia el nostre esport del futbol, i el eleva a un nivell molt superior, idependentment de que sigues del BarÇa, el Madrid o el caja laboral.

Aquest partidás entre el BarÇa i els Lakers no deuría anar dirigit, ni afavorir els socis o simpatisants de ningún club, sinó ser un regal per a tota una generació que durant añs es pasava les matinades en vetla i anava mort de son al treball per poder veure en acció els seus ídols de l'altra banda del atlántic. Un regal per a la gent que vertaderament sent el que li agrada i no dupta en sacrificar gran part del seu temps per poder viatjar per uns instants al costat de autèntics genis del baló com Magic, Bird, Olajuwon, Jabbar...

No importa quan, on, ni en quines circunstáncies, el que importa es veure-los, compartir el seu èxit, la seva mala i bona sort, formar part d'un tot que t'apasiona des que eres un xiquet sense falta que ningún pare, amic o canal de televisió teu impose dia a dia.

Segurament Vicent no entengues ni captes el sentit de les meues paraules. Si no t'agrada el basquet no podràs fer-ho, es imposible.

Així que segurament tampoc entengues el profund sentiment de rabia i consternació que s'apodera de mi al pensar que en aquest partit, futbolereos víctimes de la inèrcia compren la entrada i disfruten del partit a peu de pista, sense poder saboretjar com deu mana la grandiositat del acontesiment que els envolta.

Mentre gent com el meu amic Lakers, que viu x i xa aquest esport,i els corren glòbuls d'òr i púrpura a les venes, es tindrán que conformar en les sobres de gent que ignora el significat de la frase "I love this game".O inclús s'haurán de quedar a casa. Deveres et pareix be?

Mes clar aigua valent. Et recomanaría que d'ara endavat mesurares un poc les teues paraules en aquest bloc, perqque aconseguirás ofendre a mes d'un.

Jose. También conocido como Lakers. dijo...

Hei, que no arribe la sang al riu. Vince, els extremismes no són bons, i parlar o escriure amb la sang calenta tampoc. A mí m'ha passat hui.

"Corramos un tupido velo". No és esport i després espectacle, és éspectacle i negoci, i després esport. Com a tal, que el pague qui vullga i tan amics.

A Vicent em consta que el basquet li agrada molt però molt i això no s'ha de possar en dubte. Però difereix en les seues opinons i ja està. No s'enfadem tampoc massa, recoduïm el tema o si no borraré tot el post i el rastre i "fora líos".

Jose. También conocido como Lakers. dijo...

I una altra cosa no menys important: la culpa, ben mirat, no és sols de Laporta, és de la NBA per permetre açò. Així no "venderán el muñequito", que deia Andrés Montes. Allà ells.

RAMON JEDI. dijo...

NO DISCUTIR!!. TODO TIENE SU IMPORTANCIA EN LA MEDIDA JUSTA QUE A CADA CUAL LE AFECTA.

A QUIEN SUEÑA Y VIVE... MAS LE DUELE.

QUIEN NO RESPIRA POR SUS POROS... NO SUDA DE EMOCIONES NI DE VIVIR EL MOMENTO. ASI PUES... NO DISCUTIR, NO VALE LA PENA.

CADA CUAL ESTA DENTRO DE SI MISMO.

Anónimo dijo...

no entraré en discussions inutils.

Vicent

Mike dijo...

Gran p.tada per als aficionats en general del BASKET!!

Vule dijo...

Que Laporta s'apunte al Avanza, ya!!!

Anónimo dijo...

radicals!!!

Never Laporta dijo...

Al loro! Que no estamos tan mal!!

wallace dijo...

el barça es sols un convidat de pedra en este partit,aixo ho porta tot la NBA,es un poca vergonya lo de les entrades,els socis del Barça pagen per un altra cosa no per tindre preferencia amb res d'esto.Els futboleros no saben disfrutar d'esto i per culpa de un inepte tindran les millors esntrades i als verdaders fnas de la NBA que els donen,No ni ha dret,pero no podran amb nosaltres trobarem la manera de comprarles a traves de algun contecte i ens reurim a la cara d'algu!!!jajajaja
Vicent no estic gens d'acord amb la teua opinio,no entens el sentiment NBA.

julio time dijo...

ey amic walace, am trobat a faltar la teua cronica del 1er partit de la final,espere ke contes la victoria de boston en el segon.Un abraç.