lunes, 18 de mayo de 2009

LES PERERES SUMMER TOUR: VICTORIA SOBRE LA BOCINA!!! por Joan Bellver


Pedazo crónica que nos envía Joan del 3x3 de Alicante, con el que nuestros amigos abren un nuevo verano de torneos que no podía empezar mejor. Espectacular y muy emocionante, vaya craaaaaaacks!!!!!!!!
El disabte passat a les 6:45h del mati Sergio, Nacho, el Rojo, Elena, Celia i jo ens vam anar com uns locos a disputar el torneig Innova de la ciutat d'Alacant, el resultat inmillorable, CAMPIONS!! Pero comence pel principi, erem uns 20 equips de quatre components cada equip, jugant cada partit 3x3 a 15 punts o 12 minuts.

El torneig es va dividir en cuatre grups, a nosaltres ens tocà el grup C, com sempre el millor grup, de qual pasaven el 4 primers, i nosaltres pasarem con a tercer despres de pedre 2 partits per un punt contra un equip de tres jugadors filials del Etosa Alacant i l'altre equip de jugador d'Alfas del Pi (jugadors EBA) i guanyant la resta d'encontres. En quant als encreuaments d'octaus i cuarts no vam tindre problemes, pero en arribar a semifinals ens vam trobar amb l'equip de jugadors del Etosa, guanyant-los amb un partidàs de tots que defemguerem com a llops i atacarem amb molt de cap, a la fi victoria per tan sols dos punts, i finalistes del torneig d'Alacant. Ací, ens trobarem amb els jugadors d'Alfas que venien de guanyar la semifinal amb facilitat.

La final comença per a nosaltres pitjor imposible, ja que es van posar per davant 7 a 2 punts de nosaltres, pero, a partir d'aci va sorgir la figura de Sergio amb dos triples desde quasi 7 metres i amb penetracions de Nacho amb molta força, a mes de la força en el rebot d'Alberto vam conseguir passar-los al marcador, pero amb la reaccio d'ells, arribarem a falta de 30 segons 14-13 per a ells i un tir lliure al seu favor. Si l'hagueren fet hagueren guanyat, pero amb la presió de la final i dels xiulits de les nostres animadores (Elena, Celia i Lina) l'errà i a més del rebot espectacular de Nacho coseguirem tindre l'ultima posesió del partit.

Un final d'infart, i es que Nacho botant el baló esperant el moment oportu, podiem buscar la cistella per a l'empat o el triple per a guanyar, i aquest moment Nacho decideix pentrar cap l'anella provocant que la defensa es tanque sobre a ell i aixi conseguí traure el balo a Sergio a la linea de tres que amb un triplas quasi sobre la bocina ens convertí en GUANYADORS DEL TORNEIG INNOVA D'ALACANT.

El premi: un trofeu a cadascun i 160€ a repartir, pero el mes important es que despres de la matiná i de jugar 8 partits forem campions i amb molta felicitat!!!!!!

10 comentarios:

Jose. También conocido como Lakers. dijo...

CRAAACKS!!!

Segur que va ser d'eixos dies en els que dones gràcies per haver triat el basket com el teu esport...

Anónimo dijo...

enhorabona, ara vos esperem al 3x3 de Montesa.
Micó

EASY dijo...

PER CERT!!!! SE M'HA OBLIDAT SERGIO QUEDA FINALISTE EN EL CONCURS DE TRIPLES I NACHO QUINT.

Anónimo dijo...

enhorabona amics!!!! sou un cracks!!! se m'acaben ja els adjectius per a vosaltres...ENHORABONA PER SER MILLOR PERSONES ENCARA!!!

wallace

iceman dijo...

sou unes màquines!!

julio time dijo...

enhorabona,malegre xke sigueu bona gent.

julio time dijo...

wallace,tenies rao, estic fotut de les costelles.

Anónimo dijo...

ja teu vaig dir julio,ho senc!recuperat!

wallace

Anónimo dijo...

Enhorabona cracks!! En juny en Montesa més!
Sergio

Lakers dijo...

Allà on van posen espectacle...I a més acostumen a guanyar. Si no m'equivoque, el seu percentatge de finals disputades en trofeus d'estiu l'any passat va superar el 75%. I van jugar alguns trofeus molt bons.

Montesa serà un repte per a ells, com també ho serà Ontinyent, on l'any passat es va viure una final que és del milloret que he pogut veure en directe en una pista en quant a emoció.

Amb "Les Pereres All-Stars" l'estiu es temps d'espectacle, SHOWTIME!!!