miércoles, 17 de septiembre de 2008

I BELIEVE I CAN FLY

Tengo un montón de cosas que contaros, que poner, que me habeis mandado (¡gracias!), y además una de ellas es la prometida crónica del pasado sábado. Pero como siempre que hago un clip, se me ha venido el tiempo encima. El 90% son fotos de un sóló día, el pasado sábado (salvo las 4 o 5 del principio y una del final).Para que veáis si dan de sí las sesiones de fotos.

A veces, cuando quiero pensar en algo agradable para dormir, pienso que juego a baloncesto, y que casi puedo volar.

I believe i can fly.

8 comentarios:

lakers dijo...

Bueno, esta vez ha sido mejor la intención que el resultado. A la otra seleccionaremos sólo fotos buenas. Pero la canción no diréis que no mola ¿eh?

Anónimo dijo...

lakers tio esta molt guapo el video!! mola moltisim!!!!
iceman.

joan dijo...

ugf...ugf... estic plorant! que waiii!!! bueno xics, encara que ens tanquen totes les pistes del mon, no hi ha q pedre la nostra amistat q es el mes important!!!
un abraç!!!!!!!!!!

Vince dijo...

Lakers ,no podies elegir millor tema,un de les meues cançons preferides,em recorda al documental q feren en la plus,GALERIA DEL MATE,simplement aborronador!!tambe ficaven aquesta canço.

Anónimo dijo...

si no fora per les pereres molts d nosaltres ni ns coneixeriem!i aixo ja es per a sempre,els amics!l.a. sempre t`ho dic pero ara ho scric,ERES UN CRAK!vaja final d video!!...Mike

laker dijo...

Moltes gràcies a tots, en serio. Açò em porta prou hores, i llegir-vos comentaris és una alegria molt gran. Si algún dia té que ser per a criticar, ho acceptarem també.

La veritat és que estic molt content del que hem aconseguit entre tots, crear una unió, una amistat fonamentada en el bon rollo i l'esport, que trascendeix generacions, llocs, i circunstàncies personals.

Un abraç per a tots.

Anónimo dijo...

IMPRESIONANT VIDEO LAKERS!!!ENHORABONA I GRACIESS PER FER QUE ESTE BLOG SIGA TAN ESPECIAL.NO CAMBIES MAI PERQUE ERES UN AUTENTIC CRACK EN TOT.GRACIES PER SER COM ERES! Juanjo Wallace

Jose. También conocido como Lakers. dijo...

Jajaja, exageraoooooo