martes, 30 de noviembre de 2010

EL MARTÍNEZ VALLS SUMA I CONTINÚA per Xavi Martínez

Nova victòria del Teler C.C. Martínez Valls Bàsquet, front al C.B. Alacant (82-63), un rival de la zona tranquil•la de la classificació. Esperàvem , per una banda, molt dur, degut a les característiques del rival, i per altra havia de ser el partit de trencament de les sensacions estranyes que havíem patit front a 2 dels colistes les jornades anteriors. En canvi va ser un partit còmode per als de Fede Cloquell, ja que el C.B. Alacant sols es va ficar per davant en el marcador amb la primera cistella del partit, a partir d’ahí, el partit fou controlat i dominat per els col•legials en totes les facetes.

Els 2 primers quarts, el Martínez Valls oferia una autentica mostra de basquet, amb una intensitat i concentració envejable. Els partits contra Gandia i Villena ja eren historia. Final de la primera part 53-30. El tercer quart el C.B. Alacant intenta varies voltes apropar-se al marcador, però l’equip col•legial, amb una de les plantilles mes compensades de tota la lliga, sufocava amb eficiència.L’últim quart, amb l’escandalosa diferencia que marcava l’electronic i el cansanci degut a tota l’intensitat oferida durant els anteriors 30 minuts, el joc baixà en qualitat i en anotació. Al marcador final residia el 82-63.

L’equip de Fede Cloquell es col.loca segon, darrere de l'intractable C.B. Onil que porta 8 victòries de 8 possibles, i per davant del C.B. Joventut Xàbia, que esta setmana va punxar a la difícil pista del C.B. Jorge Juan de Novelda. Aquesta setmana la lliga para, a tots el nivells de competició degut al “pont” festiu de desembre. La pròxima jornada, ens torna a visitar, l’equip del C.B. Bigastro, comandats per el pivot veterà J.Heredia (42 anys).

ENCISTELLADORS: Vicente Brotons 7; Alberto Beltrán 3; Joan Canalejas 5; Gonzalo Amador 8, Juan Carlos Gimenez "Kiri" 3, Saúl Salcedo 4, Jorge Soler 9; Jordi Pla 10; Zydrunas Stasevskis 10; Juan C. Calabuig 16 y Javier Berjaga 7.