lunes, 31 de agosto de 2009

VERANO EN LA LLOSA: CRÒNIQUES DE LA VERITAT OCULTA per Juan “Never Nervous”


A vore si me'n recorde de com ha anat la cosa hui:

Equip A: Michel, Juan, Emilio, Ximo i Javi Kerr

Equip B: Batiste, Julio, Jacobo, Girome i Alex

Equip C: Pedro, Josep Rebanyetor, Camús, Abel el germá de Emilio, i Jesus “un chaval bastante alto y compatriota de Michel”.


L’equip amb mes victories (3) va ser el A. Circulava el baló molt bé i en els atacs tots tocaven el baló, amb Emilio i Ximo aprofitant be els pases interiors que tant Juan com Michel els feien. En quan hi havia un problema sortia Javi Kerr amb els triples per a desatascar encara que confia massa en el tiro celestial i es juava sense cap necessitat algun tir de huit metres o mes. La línea de tres no está pensada per a ell. Bona defensa també de Javi sobre les estreles dels altres equips.

Després va seguir el equipo B amb dos victories. Quasi tot el joc passava per el duo Batiste-Julio, el primer tirant desde fora i robant en defensa tot lo que li passa per els ulls i el segon fent lo de sempre, traure petroleo i entrant molt be a canasta. Jacob li possa molta voluntat i es va queixar de que no li la passaven i de que Jesus, del equip C, li deixava el colze en cada jugada. Girome, amb unes angines, no era ell, encara que clavà una canasta "for the game" de tres en una de les victories. Alex, “desaparecido en combate” en atac.

I per últim l’equip C amb una victoria crec recordar, els únic que tiraven del carro eren uns intermitents Camús i Pedro (éste bastant callaet tota la vesprada, no pareixia ell). Jesus, l'altre cubà, a pesar de la seua altura renunciava a juar per dins i es va dedicar a tirar desde fora amb poca fortuna. No va eixir be la aposta pero el tio te maneres.

Després es va juar un partit a 50 entre:

Equip A: Juan, Michel, Ximo, Emilio i Javi

Equip B: Jacobo, Julio, Batiste, Abel i Rebanyetor


Va ser un partit igualat hasta que, quan anava el partit 40-27 o així per al A, va apareixer la figura de Batiste que a base de triples, robos i entrades a canasta va deixar el marcador per al B en 50 a 46. Sense resposta del A, que mes cansats o per lo que siga van tirar ma de la anarquia sense resultat.

Després, i tan innecesaria i de menor qualitat, com el Padrino III, es va juar una tercera pachanga a 20 entre Juan, Michel i Abel contra Ximo, Emilio i Javi Kerr. Dos o tres canastes de Juan baix el aro i uns quants triples de Michel van deixar el marcador 20 a 7 o així per als primers.

I estos son els premis, no hi ha comité de sabios, així que...

MVP: Batiste, clau en les dos victories del seu equip, en el partit a 50 va fer lo que li va donar la gana. Si estava defenente taponava les entrades si no te robaba el baló, si estava atacant te matava desde el triple o entrant a canasta. Vuelven los 90. Menció per a un voluntariós Jacob que va abandonar abans de temps per problemes al genoll.

Defensor: Batiste, si el tens en la linea de pase a metre i mig hi ha el 90 per cent de possibilitats de que te l’acabe furtant. Hui ademés ha possat algun tapó a Emilio i a Ximo crec recordar. Menció per a Javi molt apegalós com sempre.

Espectacular: Emilio i les seues entrades a canasta que donen ganes de apartar-se quan el veus vindre en carrera. Menció per a Jacob, que passa mes temps per l'aire que en terra.

Ruido y Nueces: Michel, quan jua de base es nota molt, sempre sol tindre el pase adequat en el moment indicat i es dificil que perda una pilota. Desde el triple tampoc perdona. Menció per a Rebanyetor.

Chupa-chups: Hui ha sigut dificil la cosa, no es que ningú haja xuplat molt pero li'l donare'm a Jesus. Menció per a Pedro només per ser ell je je.

El detalle: Taponazo de Juan a mano llena a... Abel!! el germá xicotet de Emilio, al igual que Ricky Davis que va tirar conta el seu propi tablero per a pillar el rebot i apuntarse un triple-doble, Juan ho va fer segons ell "por cuestiones estadísticas". Davant el “abucheo” del resto de companyers, va optar per deixar sortir el baló per la banda.

La frase: "Cuiden los medios, señores", de Michel ante varies pedrades seguides a tablero sense tocar aro. Ximo: "por la manera que tiene de coger Berni el balón parece que tenga alergia al cuero" Michel: "¿Que alergia?!...eso es parkinson directamente"

El detalle 2: Hui Berni no ha baixat.

6 comentarios:

Jose. También conocido como Lakers. dijo...

TREMENDO Juan!!!!!

MOLTÍSSIMES GRÀCIES!!!

Jose. También conocido como Lakers. dijo...

Por cierto, esta semana (además de esos videos que tenemos pendientes) me gustaría hacer un "nos vamos de clubes" especial fichajes, a ver si os enrollais y me comentáis en el mail josexativa@gmail.com como os va en vuestros diversos equipos, lo que vais a hacer este año, o los refuerzos de vuestros clubes, y así no tengo que ir preguntando por ahí. Gracias por anticipado.

Mike dijo...

q bo es sentir q uno va fer el q li donara la gana,encara q no va ser tant.mesperava el d xupó!per cert fonts proximes a JulioTIME m´han informat d la seua gran amistat amb Toni"el legionari",ja han qdat per baixar a jugar el sisabte.je,je

el señor Burns dijo...

corte el rollo Mike, aquí no hay "yo", aquí hay "equipo"

Anónimo dijo...

Liga Valenciana 1ª división 2009
Por lo que respecta a la Lliga Valenciana 1ª División Masculina, cuya 1ª Jornada se ha disputado este fin de semana, victoria en el Grupo B para el Bàsquet Paterna sobre Mislata - Sermesa (57-75).

En los dos encuentros del Grupo C, el C.B.GENOVÉS-XÀTIVA venció a domicilio al C.B. Escolapias (57-77)

y el C.B. Sueca ganó en casa al C.B.M. Roquette Benifaió (76-64). El resto de encuentros de la 1ª Jornada se han aplazado para los días 8 y 10 de septiembre.

Anónimo dijo...

HI HAN RUMORS DE QUE GALBIS SE'N VA AL XATIVA I IVAN NO FITXA PEL CANALS SI NO ESTÀ GALBIS...

SENSE IXOS 2 JUGADORS HO PODEN PASSAR MALAMENT EN AUTONÒMICA.