martes, 30 de octubre de 2007

Vaya par de...balonesMe dijo hace poco Gi que "cuando dudes de qué poner, pon chavalas, que triunfa seguro". Aunque no se ha cerrado el plazo de votaciones, el ver cómo van los votos (añadido a que tampoco me da tiempo a más) os pongo una segunda tanda de fotos de cheerleaders NBA. Son concretamente las de los Houston Rockets, muy saltarinas ellas. ...

Más le vale a esta chica caer sobre la colchoneta...


¿Veis como no hace falta ser Dwight Howard para tocar el aro con la nariz?

Estaes la cachitas del grupo, por si alguno es masoca y le molan las tías musculadas (ésta podría jugar por lo menos de ala-pivot en muchos sitios)Con esos dos "pompones", esta chica de los Rockets está "para tirar cohetes".
En definitiva, me molan mas estos mates con colchoneta que los que hacía el "Gorila" de los Phoenix Suns. Ahora que me aparezca alguna feminista por el blog y me diga que soy machista o algo de eso...

8 comentarios:

Jose. También conocido como Lakers. dijo...

Si haceis click en las fotos, se amplían. No son de las más guapas, pero sí de las más "activas"...

Jesús Badenes dijo...

És que estas fet un masclista! però discret, això si. ja veus que et vaig seguint sempre que puc. Ah, per cert, quan vulgues ja et pots passar per La duda digital. Espere algun comentari teu i mil suggerències, que sempre serà enriquidor. Se'l saluda!

Jose. También conocido como Lakers. dijo...

Gràcies Jesús, ara entre sense falta. A vore si algun dia puguem parlar en persona, que ja tinc ganes, de veres.

Fenollet dijo...

Ei xics, açò sembla una reunió de dinosaures de les Pereres!

Un altre dinosaure que s'apunta i saluda la iniciativa.

Jose. También conocido como Lakers. dijo...

"Benvingut a Les Pereres Park", on t'esperen el Pikasaurus, el Bernitriceratops,el VelociMike o el Tyranojuanus Rex, entre d'altres. Espere els teus comentaris per ací, que la gent entra molt, però només parla de vegades.

Anónimo dijo...

Lakers, eres massa, continues superan-te. Si encara no estàvem prou enganxats al teu blog, ara amb les fotos de les senyoretes... bufff!! Tinc moltes ganes de passar per les pereres i vore en persona el bon ambient que es respira.

Anónimo dijo...

Menudes peres! (Relacionant-ho un poc amb el nom del poliesportiu on aneu a jugar).

Nosaltres al fòrum del nostre equip vam fer una espècie d'enquesta per elegir la nostra cheerleder favorita, ahí va l'enllaç;

http://llosabasket.unforo.net/viewtopic.php?t=96

Per cert, Lakers, si no t'arriba el correu per activar el compte prova a tornar-te a registrar amb una adreça que no siga hotmail.

Jose. También conocido como Lakers. dijo...

Xarli, quina alegria! Jo sé que ens segueixes, però s'agraeixen les teues paraules, "jove Luke" (Walton, no Skywalker, que si no Ramón et voldrà entrenar). Jo també tinc ganes de que et passes.

Vule, molt bo l'enllaç, el recomane als que estiguen llegint la pàgina. Jo vote per la segona dels Pistons, encara que la primera dels Celtics també ens fa "tilín" no sé per què.

No m'arriba el registre, i el correu es gmail, provaré amb un yahoo que tinc, a vore què tal, gràcies!