lunes, 22 de agosto de 2011

EL LLOSA BÀSQUET TORNA AL TREBALL


El LLOSA BÀSQUET, una temporada mes, torna a la cárrega per a preparar la que serà ja la cinquena temporada en la història del club. I es que el 2 de setembre, a les 20:00 hores, tot just acabades les festes patronals, comença la pretemporada. Pretemporada on a més dels entrenaments, están previstos diversos partits amistosos, entre ells el Nou Basquet Alberic, y el trofeu Fira de Canals front al Canals-B de primera zonal.

Després del bon paper de la pasada campaña, el LLOSA BÀSQUET manté el bloc de la pasada temporada, així com el cos tècnic, encapçalat per el míster Ramón García, i ajudat pel sempre imprescindible Jose Emilio Martí.

Cal dir també que busquem noves incorporacions per al equip, així que si t'interesa formar part d'un projecte ilusionant i ambisiós, pero sobretot, disposes de ganes y compromís per formar part del nostre equip, no duptes en baixar el divendres dia 2, a les 20:00 al Llosa Garden, y fer la pretemporada amb nosaltres, per tal de guanyarte un lloc al planter 2011-2012.

Dir també que el blog oficial del equip torna a estar actiu per fer-vos arribar totes les novetats de la pretemporada, de cara al inici de la nova campaña, on la idea es informar de la trajectoria del equip amb fotos, cròniques etc...feina per a la cual espere que hem tiren una maneta. Així que no dupteu en visitar-lo a sovint.

Aixi que ja sabeu...NOVA TEMPORADA, ILUSIONS RENOVADES!!

Açò es tot, Gracies.


No hay comentarios: