miércoles, 9 de marzo de 2011

NOVA VICTORIA DEL TELER C.C. MARTINEZ VALLS A GANDIA 56-67

Restant 7 jornades, el Teler C.C. Martinez Valls Basquet te 3 victòries d’avantatge mes l’average amb el C.B. Alfàs.

Aquesta jornada el Teler C.C. Martinez Valls Basquet s’enfrontava al C.B. Gandia, un equip molt jove que ocupa les places baixes de la classificació. Cal recordar que en la primera volta de la lliga, els de la safor foren uns dels equips que ficaren les coses mes difícils als de Fede Cloquell, per a res seria un partit de tràmit.

Amb la necessitat de victòria va eixir el C.B. Gandia, per que ja es coneixia els resultats favorables dels seus immediats perseguidors, el V74 de Villena.

Fou un partit molt paregut al de la setmana passada front al C.B. Pinós, on el Teler C.C. Martinez Valls, encara i anar per davall al marcador era l’amo i senyor del partit, controlant les diferencies negatives i esperant el moment de feblesa del equip contrari per donar-li el colp final.

El primer quart, l’eixida anotadora del C.B. Gandia donava un avantatge de fins 10 punts fins al minut 8, moment en que els ontinyentins aconseguiren un parcial de 0-8 per a un marcador final de 17-15.

Al segon quart, i amb l’encert als tirs exteriors dels gandiencs feien que la diferencia al final de quart aumentara fins als 7 punts, però la sensació de control de partit era per als blanc-i-blaus. A la fi del segon quart 34-27.

Quan els gandiencs començaren a desaprofitar atacs per a mantenir l’avantatge que havien aconseguit, la maquina blanc-i-blava començava a retallar-los jugada a jugada. La paciència, el poder físic, el saber estar i el temperament feien del Teler C.C. Martinez Valls bàsquet un autèntic grup quasi impossible de guanyar. El basquet control desplegat tot el partit pel l’equip d’Ontinyent va ser de llibre.

A la fi del tercer quart els col·legials es col·locaven per davant a l’electrònic, i ja no cedirien el control del mateix a la resta del partit. (tercer quart 44-45)

Amb la victòria final per 56-67, l’equip Ontinyentí es consolida una setmana mes a la segon posició de la taula classificatòria que li dona accés a jugar la fase d’ascens a Lliga Nacional. El seu immediat perseguidor es el C.B. Alfàs, a 3 victòries mes l’avantatge en punts aconseguits en aquell espectacular partit amb mes de 300 persones van acompanyar al Teler C.C: Martinez Valls Bàsquet. UN PARTIT QUE POT VALDRE UN ASCENS.

La pròxima setmana ens visita el V74 Villena, que vol ja de una vegada a la part consolidar la seva posició a la part tranquil·la de la classificació. Serà el DISSABTE 12 A LES 19:00 al Pavelló del Poliesportiu