viernes, 18 de marzo de 2011

NOVA JORNADA, NOVA VICTORIA

Els col·legials estan molt prop de aconseguir la plaça per a disputar la fase d’ascens a Primera Nacional.

La vintena jornada de la categoria Autonòmica enfrontava a El Teler C.C. Martinez Valls basquet amb en V74 de Villena, amb els 2 equips lluitant per objectius ben diferents. Els villeners buscaven la victòria que els permetria tenir ja pràcticament assegurada la permanència un any mes a la categoria Autonòmica, mentre que els ontinyentins buscaven seguir amb la dinàmica de tota la temporada i fer-se mes forts a la segon plaça de la classificació.

En grans trets, fou un partit lleig, molt irregular, ja que ningun dels 2 equips era el clar dominador del match.

El primer quart feia preveure altre resultat còmode per als de Fede Cloquell, ja que anotació superaven els 20 punts en el 10 primers minuts, encara que el Villena no estava del tot despenjat. A la fi del primer quart onze punts de avantatge pels locals (24-13)

Però al segon quart la necessitat del “V” per guanyar, va despertar al equip visitant i amb un basquet poc vistos però a la fi efectiu començava a retallar diferencies a l’electronic, fins a situar-se a 2 punts d’ El Teler C.C. Martinez Valls.

A la represa continua la pasmosa superioritat encistelladora dels villeners, mentre que als blanc-i-blaus els costava “deu i ajuda” fer-ne una. Tot i ser el quart que millor disputen els ontinyentins durant tota la temporada, aquest va ser pràcticament nul per les aspiracions a la victòria del partit, on el marcador parcial va ser 7-14 favorable a l’equip visitant.

Ara be l’últim quart va ser on es va ficar tota la lluita i coratge del bulldozer blanc-i-blau. 39 punts d’anotació en l’últim quart, marquen la diferencia real que existia entre un equip i l’altre. La clau va ser el canvi d’actitud en defensa (la sang d’este equip). Al final del partit 81-66 amb un marcador parcial de l’últim quart de (39-18)

Aquesta jornada va saltar la sorpresa a la lliga on per primera volta el Onil C.B. perdia el seu primer partit front al C.B. La Vila. Aquesta derrota apropa a l’equip de Fede Cloquell un poc mes a la primera posició de la lliga de la que els separen únicament 2 victòries mes (2 derrotes del Onil C.B.)

Una setmana més el Teler C.C. Martinez Valls es troba a les posicions nobles de la taula classificatòria, ocupant la segon posició que li dona accés a la fase d’ascens a Primera Nacional.

Aquesta el Teler C.C. Martinez Valls Basquet visita al C.B. Alacant el dissabte a les 18:30. Un partit molt complicat, encara que hem de recordar que una victòria donaria pràcticament l’accés a la Fase d’ascens, inclòs podria clavar altra volta al Martinez Valls basquet en la lluita per la primera plaça.