miércoles, 2 de febrero de 2011

UN GRAN I IMPORTANT PAS PER ACONSEGUIR L’OBJECTIU, L’ASCENS per Xavi Martínez

Impressionat ambient el viscut el dissabte al Pavelló d’Esports d’Ontinyent on prop de 300 persones van patir i van gaudir de la victòria de El Teler C.C. Martinez Valls Basquet front el C.B. Alfàs per un punt de diferencia 80 – 81.

Un punt que fa que els deixebles de Fede Cloquell es situen en una posició immillorable a la classificació, romanent al segon lloc del tauler, a la guait del primer classificat, el C.B. Onil. Recordem que esta segon posició dona accés a jugar la fase final per l’ascens a categoria Nacional, mentre que el premi de la primera posició es l’ascens directe.

Les grades plenes de gent, com en les ocasions especials, van ser l’escenari perfecte d’un autèntic partit de nivell Nacional. Al C.B. Alfàs, dirigit pel ex-ACB Iñaki Gómez, sols li valia la victòria per acostar-se un poc mes en la classificació al Martinez Valls, mentre que els ontinyentins somniaven amb la possibilitat de deixar mitja lliga vista per a sentencia fins al partit que es disputarà en Onil.

Al pavelló es reunírem al voltant de 300 persones, entre els que es trobaven la penya La Torreta, Frente Botifarra, alumnes de 1er de ESO del col·legi La Milagrosa, alumnes de 1er de Batxiller del col·legi Pureza de Maria encapçalat pel professor d’educació física Roberto Carlos Navarro, jugadors i ex-jugadors del Club Martinez Valls basquet, i molts mes amics i familiars, que van tindre a be la crida feta per pràcticament tots el mitjans de comunicació del poble i comarcals, per poder recolzar a l’equip sènior de la nostra ciutat. La resposta fou excepcional, i l’ambient creat era espectacular.

El partit començava amb domini local, en bona part per l’encert en el tir exterior del equip vallalbaidí, i per el desconcert que creava el ensordidor ambient al C.B. Alfàs. Al final del primer quart el marcador era 24-20 favorable pels locals.

Al segon quart, l’equip ontinyentí es carregava molt ràpidament de faltes personals, fet que els de la Marina Baixa anotaren 11 punts dels 20 que van fer en aquest quart des de la línia de tirs lliures. Per contra l’encert dels llançaments exteriors de la maquina Blanc-i-blava seguia en percentatges prou alts. Al final del quart els alfassins retallaven diferencies 43-40.

Durant el temps de descans i durant els temps morts, jugadors dels equips infantils del club feren gaudir d’una bona estona als espectadors jugant una mini-paxanga entre ells mateix, amenitzant així la freda vesprada del dissabte. Donar les gracies des de ací a tots els nanos que van col·laborar i a Dani Garcia per la seva disposició. També el Club, en agraïment a totes les persones que van vindre al pavelló, els va oferir berenar típiques coques ontinyentines.

A la represa del segon temps es veien les ratxes mes importants de bon joc i cistelles de tot el partit
, aconseguint parcials locals de 8 a 0 en 2 minuts. Com era de preveure l’Alfàs no deixava anar-se per molts punt en d’electrònic als locals en ningun moment, obtenint l’equip ontinyentí la màxima diferencia del partit amb 9 punts durant aquest quart.

En el definitiu quart, el marcador s’ajustava cada vegada mes, i la tensió feia cometre molts errors als 2 equips, tant en pista com en les banquetes. El intercanvi de cistelles en este quart va afavorir a l’equip col·legial, arribant al minut final amb una diferencia de 4 punts. Després de encistellar els visitants 3 tirs lliures, i sense temps a mes, el marcador reflectia la tant desitjada victòria ontinyentina per la mínima (81-80).

ENCISTELLADORS

Àngel (Lesió), Vicent Brotons (17), Alberto Beltran (2), Joan Canalejas (7), Gonçalo Amador (5), Juan Carlos Jimenez “Kiri” (4), Saül Salcedo (14), Jordi Soler (7), Jordi Pla (6), Zydrunas (0), Carlos Calabuig (10), Xavi Berjaga (9)

Des d’ aquestes línies sols queda agrair al treball fet, i a la ajuda rebuda per part de tots els mitjans de comunicació, penyes, planes web i persones individuals, que es prestaren a fer pública la crida per al suport del nostre equip en aquest partit tant important. Especial i merescudament, hem de nomenar al nostre amic Vicent Gandia Huertas que ens ha ajudat en tot lo possible i mes, esta victòria també es d’ell. Gracies Vicent.