lunes, 28 de febrero de 2011

EL TELER C.C. MARTINEZ VALLS BASQUET TORNA AL CAMI DE LA VICTORIA

Després de la dolorosa derrota patida la setmana pasada en Onil, que feia un poc mes difícil d’aconseguir la primera plaça d’ascens directe a categoria Primera Nacional, els ontinyentins tornaren a fer un fortí el pavelló d’esports del poliesportiu.

Esta setmana ens visitava el C.B. Pinós, un equip molt irregular que ho va ficar molt complicat.

El partit començava amb 2 cistelles dels ontinyentins que els ficava per davant a l’electrònic, fet que no es tornaria a produir-se fins quasi l’últim minut del tercer quart.

Els visitants, basaven el seu joc en les seves principals armes, una ordenada defensa i un encert espectacular en tirs de 3 punts. Una dada aclaridora de joc desplegat per els del Vinalopó Mitjà, son els 9 triples anotats durant tot el partit.

En ningun moment els deixebles de Fede Cloquell li van pedre la cara al partit, suportant diferencies màximes al marcador de fins a 7 punts. Fou en el tercer quart, quan la intensitat defensiva augmentava i la maquina blanc-i-blava començava altra vegada a funcionar en atac, recuperant la diferencia perduda fent un parcial espectacular amb 26 punts (26-18).

Al últim quart el marcador, jugada a jugada, anava sent cada vegada mes favorable al Teler C.C. Martínez Valls Basquet, per a la fí emportar-se el partit per 82 - 74

Una jornada mes els ontinyentins ocupen el segon lloc de la classificació que els permet tindre una possibilitat immillorable per disputar la fase d’ascens.

El pròxim diumenge ens desplacem fins a Gandia, un equip que esta lluitant per eixir del pou de la classificació, que de segur que no ficarà les coses fàcils per als ontinyentins.

VINE AL BASQUET, VIU EL BASQUET

FEM BASQUET!!!!

ENCISTELLADORS

Vicent Brotons (18), Alberto Beltran (-), Joan Canalejas (13), Gonçalo Amador (18), Juan Carlos “Kiri” (Lesió), Saül Salcedo (7), Jordi Soler (13), Jordi Pla (3), Zydrunas (6), Carlos Calabuig (4), Xavi Berjaga (-)

No hay comentarios: