jueves, 18 de noviembre de 2010

EL MARTÍNEZ VALLS SE VIENE A LES PERERES!!

Gracias a Xavi Martínez, entrenador ayudante del equipo Senior del Martínez Valls Basquet de Ontinyent, desde ahora podremos seguir más de cerca al club ontinyentí en general y a los “Pereres Men” que militan en el equipo en particular: Alberto “El Rojo”, Angel “Gasol”, Zydrunas “Bodiroga” y desde esta semana también Juan Carlos “Kiri”, un grande en todos los sentidos y fiel lector del blog.

Desde aquí dar la bienvenida a los lectores nuevos que nos puedan llegar desde Ontinyent, y sobre todo dar las gracias a Xavi y al Martínez Valls por pasarnos información para poder seguir las evoluciones del por ahora equipo revelación del grupo C de Autonómica, el mismo donde juega el CB Xàtiva-Montesa. Recordar a todos nuestros amigos de otros clubes con "Pereres Men" que no dispongan de blog propio, o quieran escribir crónicas alternativas para el nuestro, pueden hacerlo poniéndose en contacto con nosotros en el correo. Para estrenarse en el blog, ¡que mejor que una victoria! Así nos lo cuenta Xavi:

Partit complicat el que van jugar el dissabte passat el Teler C.C. Martinez Valls Básquet front al Gandia Básquet “B”. A priori era un partit cómode pels colegials, ja que s’enfrontaven a uns dels últims classificats, amb una sola victoria despres de 5 jornades.La igualtat fou extranyament, la tónica del partit. Els primers 2 quarts foren un intent dels ontinyentins de despegar-se en el marcador, però la resposta dels de la safor amb cistelles de tot tipus, va fer que el Gandia aconseguira un aventatge al mig temps de 5 punts.

Un electric 3er quart del Teler, 32-9 va fer recuperar un marge de comoditat per als colegials. L’intensitat i l’efectivitat del joc desplegat en aquest quart es una identitat dels deixebles de Fede Cloquell. Al últim quart, i amb la confiaça de tindre 17 pts, la relaxació dels ontinyentins va enxufar als gandiencs, que s’aproparen a 6 punts de diferencia. Al final, l’intercambi de cistelles va afavorir als locals. El resultat final fou 87-75.

Anotadors: Angel (lesió), Vicent Brotons (9), Alberto (6), Joan Canalejas (10), Gonçalo Amador (15), Kiri (7), Saül (6), Jorge Soler (3), Jordi Pla (11), Zydrunas (1), Carlos Calabuig (7), Xavi Berjaga (10)

Recordar que en aquest partit debutava el nou reforç de l'equip, un amic, Juan Carlos Lopez Gimenez "Kiri", despres de jugar l'any passar a Categoria Nacional, amb el C.A.B.A Albacete, i ho va fer amb una notable actuació. El diumenge a les 12.00 ens enfrontem al Villena, també a la cua de la classificació. Esperem que els xavals hagen apres a no confiar-se en exces davant de qualsevol equip. Un equip amb molta altura, que sempre fica les coses dificils en la seua canxa.

1 comentario:

costalgaraldals dijo...

Crecer es bueno, en todos los sentidos. Buena iniciativa .. de nuevo.
Gran trabajo ¡¡¡